eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Krásný gól Hamšíka nic neznamenal, a tak ho uvidíme na podzim na Letné!

Autor:
Datum: 29. 10. 2014

Ve středu večer nastoupila Neapolodvetnému zápasu 4. předkola Ligy mistrů proti Athletic Clubu Bilbao, první zápas skončil remízou 1:1 a hvězdný tým Rafaela Beníteze nebral nic jiného než postup do základní skupiny této soutěže.

Marek Hamšík jako správný kapitán poslal svůj tým krátce po změně stran do vedení a udělal první krok k postupu. Jenže jeho gól pro něho nakonec znamenal pouze smutek, od té chvíle totiž převzal otěže zápasu soupeř a sen Neapole za postupem se pomalu rozplýval hráčům mezi prsty.

Hlavní hvězdou utkání se totiž stal útočník domácího Bilbaa Aritz Aduriz, který nejprve otočil dvěma góly stav utkání, aby domácí celek poté ještě navýšil své vedení na 3:1 a definitivně poslal italský klub pouze do Evropské ligy.

Po dnešním rozlosování základních skupin Evropské ligy, které proběhlo v Monaku, se na slovenského reprezentanta mohou těšit i čeští fanoušci. Se svojí Neapolí totiž dorazí během podzimu na Letnou, potkají se totiž se Spartou, Slovanem Bratislava a Young Boys Bern v základní skupině této soutěže.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace