eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Liga mistrů měla letos pro Hamšíka a spol. hořkou příchuť. Co je nejvíc nadchlo?

Autor:
Datum: 19. 5. 2014

SSC Neapol byla pro letošní ročník Ligy mistrů nalosována do skupiny F, kde narazili na loňského finalistu Borussii Dortmund, londýnský Arsenal a Olympigue Marseille. Skupina byla velice vyrovnaná, protože až do posledního kola měli šanci hned tři týmy na postup a ani jeden z nich neměl postup jistý. Dokonce se všechny tyto tři týmy zastavily na 12 bodech za 4 výhry. Jednalo se o Burussii, Arsenal a právě Neapol. V minitabulce nakonec muselo rozhodnout skóre, které určilo, že pro italský celek soutěž skončila.

To samozřejmě Hamšíka i jeho spoluhráče hodně mrzelo, protože předváděli kvalitní výkony a doma dokázali porazit všechny soupeře. Nejvíce to asi zasáhlo kouče Rafaela Beníteze, který byl z vyřazení velice zklamaný. Na hráče byl pyšný a rozezlilo ho, že Neapol s 12 body nepostoupila, když v jiných skupinách postupovaly týmy dokonce i se 6 nebo 7 body. Reprezentační záložník bude mít šanci zase v příštím ročníku a to může být Neapol ještě lepší než letos.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace