eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšík chyběl v nominaci. Schyluje se snad k přestupu?

Autor:
Datum: 6. 4. 2014

Italský klub z Neapole se ve včerejším ligovém utkáním proti FC Turín musel obejít bez svého kapitána. Mezi některými zdroji se tak opět vyrojily informace o stěhování slovenského reprezentanta ze San Paola.

Ostatně, není se čemu divit. Je jasné, že mnoho odborníků i laické veřejnosti zastává podobný názor. A totiž, že pro hráče takových kvalit je tým kouče Benitéze malý a prospěl by mu přesun do věhlasnějšího celku. Logicky se tak objevují jména jako Chelsea, Real nebo Bayern apod. Sám záložník se již však několikrát nechal slyšet, že žádný odchod neplánuje, ledaže by s tím přišel klub sám.

Jak je všeobecně známo, spekulace dost zásadně ovlivňují informace. Proto se v tomto případě nejedná o nějaké přestupové rošády, nýbrž „jen“ o Hamšíkův zdravotní stav. K poslednímu utkání nemohl nastoupit, protože ho skolila těžší forma angíny, propukla u něj i horečka a tak dostal volno a dává se do pořádku.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: facebook.com/Napoli)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace