eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Hamšík a spol. měli oslavy vítězství v Coppa Italia, jakoby vyhráli Ligu mistrů

Autor:
Datum: 6. 5. 2014

Hamšíkova Neapol letos v Serii A skončila po velkém letním posilování poměrně za očekáváním, za to triumfovala v italském poháru. Tam byla sice v semifinále na pokraji vyřazení, když prohrála úvodní duel na půdě AS Řím 3:2. V domácí odvetě ale smetla římský celek 3:0 po gólech Callejóna, Giguaína a Jorginha a mohla slavit postup do finále.

Tam se střetli s Fiorentinou, které také dokázali vstřelit 3 branky a po výhře 3:1 se stali vítězi Coppy Italia. Výhru řídil především mladý italský reprezentant Lorenzo Insigne, který se v zápase trefil dvakrát. Když rozhodčí Daniele Orsato naposledy pískl do píšťalky, mohlo se jít slavit.

Hamšík a spol. si oslavy užívali každým douškem. Fanoušci utvořili bouřlivou kulisu, při které mohl kapitán týmu Marek Hamšík pozvednout nad hlavu jako první pohár pro vítěze. Následovali bujaré oslavy a vítězný ohňostroj nad tribunami stadionu Olimpico v Římě.

Jak probíhalo předání poháru a následné oslavy, se můžete podívat zde:

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace