eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vstup do sezóny měl skvělý, teď to ale není ono. Může za to zvyšující se konkurence?

Autor:
Datum: 28. 6. 2014

Slovenský reprezentant Marek Hamšík vstoupil do aktuální sezóny na jedničku s hvězdičkou. Hned v prvním ligovém duelu přispěl dvěma góly k vítězství nad Bolognou. To samé předvedl hned následující zápas, když dvěma góly popravil Chievo Verona. Ta podlehla nakonec doma s Neapolí 2:4.

Začátek sezóny byl jak z pohádky a ze strany nového kouče se hrnula pouze slova chvály. V sedmém kole Hamšík skóroval opět a poté se prosadil ještě v jedenáctém zápase proti Catanii. Takže Hamšík byl, co se týče gólů na záložníka hodně produktivní.

Ovšem chvíli na to se Hamšík zranil a byl nucen pár zápasů vynechat. Po nucené pauze se Hamšík pomalu dostává do své formy ze začátku sezóny, ale zatím to není pořád ono. I tak ale Marek nastupuje v základní sestavě a s kapitánskou páskou, ovšem téměř v každém zápase je Benitézem vystřídán.

Může za to větší konkurence, než v ročnících předešlých? Určitě ne! Marek je pro Benitéze nepostradatelným hráčem a velkým vůdcem a lídrem hry. Pravda ovšem je, že Neapol hodně posílila a momentálně je v jejím kádru k dispozici mnoho zajímavých jmen a nikdo rozhodně základ nemá jistý. Proto každý na sobě musí dřít a vydávat ze sebe jen to nejlepší. Rozhodně tu panuje zdravá konkurence.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace