eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Benitéz si dovolil luxus nepostavit Hamšíka, odměnou je vyřazení!

Autor:
Datum: 21. 7. 2014

Trenér italské Neapole Rafael Benitéz měl před odvetou osmifinálového zápasu EL proti Portu za úkol zvolit takovou sestavu, která dožene jednogólové manko z prvního poločasu a pokud možno, tak i přidá branky další. V této jedenáctce vyvolených se ovšem nevyskytovalo jméno Hamšík a otázka zní, jak je to vůbec možné? Vždyť slovenský reprezentační záložník patří k tomu nejlepšímu, co nabízí nejen Neapol, ale i celá italská Série A.

Benitézův tah nepostavit Hamšíka, ať už to udělal z důvodu jakéhokoliv, se mu hrubě nevyplatil. Jeho tým sice začal dobře a po jednadvaceti minutách zápasu poslal domácí do vedení Panděv, ale v druhém poločase během sedmi minut otočil zápas Ghilas s Quaresmou a pro Neapol bylo zle.

Góly do sítě italského celku paradoxně začaly padat až po nástupu Hamšíka na hřiště. Nicméně je jasné, že trenér domácího celku měl tohoto iniciativního záložníka postavit od úvodního hvizdu, protože s jeho schopnostmi by Neapol mohla mít z prvního poločasu třeba větší náskok. Ovšem nestalo se tak a Benitézův tým Evropskou ligu opouští.

-Michael Chvoj-
(zdro fotky: marek-hamsik.sk)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace