eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšík v reprezentaci zářil! Dostal se dokonce do kvalifikačního All Stars týmu!

Autor:
Datum: 17. 7. 2014

Máme za sebou druhý týden evropské kvalifikace o postup na Euro 2016 ve Francii, který nám přinesl nejedno velké překvapení. Dvě překvapení z mnoha však byla velice příjemná. Na mysli samozřejmě máme báječný vstup do kvalifikace Čechů, ale i našich východních sousedů ze Slovenska, kteří mají rovněž jako my po třech odehraných zápasech plný počet bodů.

Slováci na rozdíl o nás svojí kvalifikační skupinu dokonce vedou. Naše sousedy tedy v posledních dnech přepadla totální fotbalová euforie. Svěřenci Jána Kozáka odehráli všechny tři utkání na hranici svých sil a perfektní týmové výkony přinesly hráčům své ovoce.

Velkou oporou byl samozřejmě i Marek Hamšík, který hrál opravdu s velikým nasazením a s obrovskou chutí. Už proti Španělům podal velmi vydařený výkon, pral se totiž na hrotu s velkou převahou soupeřových obránců, přesto dokázal mnohokrát podržet míč a následně založit akci svého týmu.

Proti Bělorusku hrál kapitán Neapole opět fantasticky, tentokrát si ale zápas ještě zpříjemnil dvěma góly a dovedl tak svůj tým k dalším třem bodům. Jeho výkony z těchto kvalifikačních duelů nezůstaly bez povšimnutí a prestižní server goal.com ho zařadil do kvalifikační jedenáctky týdne, kde působí po boku Cristiana Ronalda, nebo třeba i Bořka Dočkala, který byl pro změnu velkým strůjcem českého úspěchu.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/sfz)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace