eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšík a jeho Neapol vstoupili do osmifinále EL porážkou 0:1 v Portu

Autor:
Datum: 14. 7. 2014

Neapol by velmi ráda odčinila loňský propadák, když tento ambiciózní celek z Itálie vloni ztroskotal hned v prvním kole vyřazovacích soubojů a to úplně jednoznačně. Postarala se o to Viktoria Plzeň po výsledcích 0:3 a 0:2, přitom byl český tým jasným outsiderem. Pravda sice je, že minulou sezónu neměla Neapol až tak silný kádr jako letos, ale i tak se od toho týmu čekalo mnohem více.

Nicméně letos už se přes první kolo vyřazovacích soubojů probojovali. Na podruhé to tedy vyšlo. Obětí týmu Marka Hamšíka se stala anglická Swansea. Ta doma nejprve dokázala uhrát bezbrankovou remízu, což nebyl vůbec špatný výsledek, ale v Itálii už se dostatečně projevily kvality domácích a Neapol slavila po výhře 3:1 postup do osmifinále.

Včera se Neapol představila v prvním osmifinálovým duelu na půdě Porta. To je tým, kterému se již několik let velice daří, jak v domácích soutěžích, tak i v evropských pohárech a vše tedy nasvědčovalo, že se v Portugalsku odehraje kvalitní utkání.

Zápas to byl rozhodně pohledný a oba týmy ukázaly svoji kvalitu. Přesto vyložených šancí příliš nebylo a nakonec zápas rozhodla jediná branka. O tu se postaral kolumbijský kanonýr Jackson Martínez a dal tak Portu do druhého zápasu velmi nadějný výsledek. Nicméně tým Hamšíka, který nastoupil do zápasu s kapitánskou páskou a odehrál 73 minut, ještě nemá nic ztraceno a tak jako proti Swansea, se až v Itálii ukáže, kdo si postup opravdu zaslouží.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace