eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: 10 minut na lavičce a kapitán Hamšík se radoval z gólu

Autor:
Datum: 9. 7. 2014

Hlavní šlágr italské Serie A dnes obstaraly týmy Neapole a římského AS. Domácí výběr na stadionu San Paolo nastoupil v nejsilnější sestavě. Nechyběly klíčové opory jako Higuaín, Albiol, Reina a samozřejmě kapitán Marek Hamšík. Oba týmy od sebe před dnešním duelem dělilo pouhých šest bodů. To už je teď minulostí a svěřenci trenéra Benitéze se tak mohou radovat z plného bodového zisku a snížení ztráty na svého konkurenta na rozdíl tří bodů.

Diváci se těšili na parádní podívanou, místo toho se však hrálo přehnaně opatrně. V souboji předních celků by se čekal lepší fotbal. Hamšík opět nastoupil s kapitánskou páskou a hrdě vedl svůj tým do důležité bitvy.

Slovenský reprezentant jak je u něj zvykem bojoval, střílel, přihrával a dobře si uvědomoval, co pro jeho tým znamená zisk tří bodů. Předvedl několik pokusů jak ohrozit svého bývalého spoluhráče v bráně Římanů. Byl velice aktivní, tvořil šance a zakládal ofenzivní výpady.

Ve druhé půli jeho aktivita lehce poklesla a v sedmdesáté třetí minutě tak Rafa vůdce své družiny stáhnul ze hřiště. Deset minut po jeho odchodu mohla radost fanoušků Neapole vybuchnout jako sopka Vesuv. Po centru Ghoulama se prosadil španělský forvard Callejón a tribuny šílely.

Neapol má za cíl druhé místo v lize a dnešním výsledkem udělala k jeho splnění další důležitý krok.

VIDEO ZDE: http://www.youtube.com/watch?v=9vze4xF9Lyk

-Jan Hon-
(zdroj fotky: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace