eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Koho Hamšík a spol. porazili v přípravě? Jedná se o věhlasného soupeře!

Autor:
Datum: 8. 7. 2014

Svěřenci španělského stratéga Rafaela Beníteze si vedou v letní přípravě velmi dobře. Neapol přípravu na novou sezónu neponechává vůbec v náhodě a vyzývá velmi silné soupeře. S jedním takovým se střetla ve středu. Na neutrálním hřišti se utkali s FC Barcelonou a připsali si velice cennou výhru. Barcu porazili 1:0 po brance Džemailiho z osmdesáté minuty zápasu.

Sám kapitán Neapole Marek Hamšík je z výhry nadšený, zároveň ale zůstává nohama na zemi a moc dobře ví, že nemůže takovému přátelskému zápasu přikládat velkou váhu. Ovšem každý takový výsledek se silným soupeřem může v týmu před nadcházející sezónou posílit sebevědomí a naladit dobrou atmosféru.

Barcelona ovšem není jediným silným soupeřem, který Hamšíka a spol. čekal. Neapol se v nejbližších dnech ještě utká s Paříží Saint Germain, což bude generálka před prvním ostrým zápasem. Italský celek totiž čeká poslední předkolo Ligy mistrů, které jim do cesty přineslo silný Athletic Club Bilbao. Souboj to tedy bude velice atraktivní.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace