eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšíkovi začne kvalifikace na EURO! Generálka byla úspěšná

Autor:
Datum: 5. 7. 2014

Marka Hamšíka a jeho slovenskou fotbalovou reprezentaci čeká jako celý zbytek Evropy vstup do kvalifikace o Euro 2016 ve Francii. Tento týden si Slováci odbyli generálku na úvodní zápas s Ukrajinou a vedli si rozhodně lépe, než reprezentace naše.

Slováci nastoupili v tomto přátelském utkání proti Maltě, která jim dělala po celý zápas velké problémy. Hráči Slovenska byli dobře napadáni a nedostávali moc prostoru a těžko se jím kombinovalo. Hamšík byl s těsnou výhrou 1:0 sice spokojen, ale na hře svého týmu viděl mnoho nedostatků a moc dobře si je vědom, že Ukrajina bude ještě silnějším soupeřem.

Přesto se domnívá, že slabší týmy jako je Malta, dělají Slovensku vždy velký problém a mnohem lépe se jím hraje na silnější týmy, které rády útočí. Co je na slovech kapitána slovenské reprezentace pravdy, se můžeme přesvědčit už brzy. Zápas Slováků s Ukrajinou se hraje v pondělí 8. září.

-Michael Chvoj-
(foto: marek-hamsik.sk)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace