eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Hamšík včera sestřelil svůj bývalý klub! Fanoušci mu stejně tleskali

Autor:
Datum: 3. 7. 2014

Marka Hamšíka včera čekal v Evropské lize další velmi zvláštní zápas. Poté co se v prvním kole utkal s pražskou Spartou, kde mohl v minulosti působit, ho teď čekal návrat na Slovensko. Konkrétně na hřiště Slovanu Bratislava, kde dříve působil. O zvláštní náboj bylo tedy postaráno.

Slovenský reprezentant se chtěl před slovenskými diváky samozřejmě ukázat a nutno říci, že zápas se mu opravdu povedl. Byl to právě kapitán Neapole, který vstřelil první branku svého klubu. Aby toho nebylo málo, tak ihned po příchodu Higuaína na hřiště se Hamšík opět ukázal. Argentinskému forvardovi poslal krásný centr do vápna a ten se nemýlil.

Hamšík tak včera odstřelil svůj bývalý tým, když první branku vstřelil sám a druhou naopak připravil. Neapol tak zvítězila 2:0 a připsala si do tabulky další 3 body. Hamšík se tedy před svými bývalými fanoušky dokonale ukázal, příliš je ale nepotěšil. Nicméně když v 79. minutě opouštěl hřiště, stejně si vysloužil jejich velký potlesk.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace