eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

S kým se Hamšík a spol. setká v další kvalifikaci?

Autor:
Datum: 1. 7. 2014

Zanedlouho odstartuje největší fotbalový svátek od roku 2010. Od doby, kdy se konalo poslední mistrovství světa v JAR. Šampionát tehdy ovládli Španělé a stali se legendami. Přestože je úvodní zápas v Brazílii takřka za dveřmi, už nyní jsou známy kvalifikační skupiny na ME 2016.

Hamšík bude v boji o další velký turnaj slovenského výběru tou největší zbraní trenéra Kozáka. Spolu se svými spoluhráči budou mít jasný úkol, přinejmenším zopakovat výkon z Afriky. Zde reprezentace našich sousedů dosáhla vynikajícího úspěchu, kdy dokráčela až do osmifinále. Pro kapitána Neapole by případný postup byl jedním z vrcholů jeho dosavadní kariéry.

Další kvalifikační cyklus začne Slovákům na podzim, přesněji to bude 8. září. Na domácím stadionu je přivítá silný a bojovný tým Ukrajiny. Dalšími soupeři Slovenska budou obhájci titulu z evropského šampionátu z roku 2012 Španělé, poté Bělorusko a Makedonie.

Dle mého názoru je první místo předem určené, tudíž si o druhou postupovou příčku rozdá tým pod vedením kapitána ve službách Neapole a Ukrajiny. Popřípadě se Hamšík, Škrtel a spol. mohou spoléhat na třetí místo a srovnání s ostatními výběry.

 

uefa.com

 

-Jan Hon-
(zdroj fotek: marek-hamsik.sk, uefa.com)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace