eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

United budou usilovat o Hamšíka! Bude ale Neapoli stačit 35 mil. euro?

Autor:
Datum: 7. 6. 2014

Anglický velkoklub Manchester United se po odchodu sira Fergusona utápí v neuvěřitelné krizi a zápas od zápasu vše nasvědčuje tomu, že boj o titul je ztracen a pokud nebude chtít Moyes se svými svěřenci chybět v příštím ročníku Ligy mistrů, měli by pořádně šlápnout na plyn.

Týmu to nehraje jako dřív a klub je údajně připraven poskytnout novému manažerovi velkou částku na razantní posílení hráčského kádru. Je to ale nutné? Vždyť Rudí ďáblové disponují mnoha zvučnými jmény, a pokud přijde mnoho dalších tváří tak to bude spíše na škodu.

Nicméně jednou z vyhlídnutých posil United má být slovenský reprezentant Marek Hamšík. V létě má Manchester podle italských médií nabídnout za jeho služby 35 milionů euro. Ovšem Neapol si velice dobře uvědomuje, jak obrovsky platným hráčem pro ně Hamšík je a proto s ním také prodloužili smlouvu do roku 2018.

Hodnota Hamšíka by měla být momentálně kolem 40 milionů euro, trenér Benitéz dokonce říká, že je neprodejný. Navíc je všeobecně známo, že Hamšík je velkým oblíbencem fanoušků a on sám to v Neapoli miluje. Pokud by tedy chtěl Manchester Hamšíka ve svém týmu, musel by předložit opravdu hodně lukrativní smlouvu a také asi větší balík peněz.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace