eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dovede Hamšík svoji Neapol po druhé za sebou do Ligy mistrů?

Autor:
Datum: 15. 10. 2014

Italský celek SSC Neapol má úspěšně za sebou svoji letní přípravu a tým je optimisticky naladěn do nové sezóny. V té minulé totiž skončil tým okolo slovenského reprezentanta Marka Hamšíka hodně za očekáváním. Loňské léto tým posílilo mnoho zvučných jmen, přesto skončil v lize až třetí, v Lize mistrů smolně vypadl už ve skupině a v Evropské lize se už vůbec nepředvedl.

Letos to svěřenci Rafaela Beníteze můžou odčinit a začít mohou už příští týden v posledním předkole Ligy mistrů. Neapol se chce podruhé za sebou probojovat do skupiny, ze které by letos rádi postoupila. V generálce na toto dvojutkání nastoupili proti Paříži Saint Germain, které podlehli 1:2 a kde mimo jiné hrají i dva bývalí spoluhráči Hamšíka, Lavezzi a Cavani.

Teď už se ale zraky všech obrací na první ostrý zápas letošní sezóny, který Neapol sehraje v úterý na domácí půdě proti španělskému Bilbau. Hamšík moc dobře ví, že jeho klub nečeká jednoduchý soupeř, ale svým spoluhráčům věří a je přesvědčen o postupu svého klubu. Povede se kapitánovi Neapole Marku Hamšíkovi po druhé za sebou dovést svůj klub do milionářské soutěže?

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace