eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšík o sobě dával proti Spartě hodně vědět! Gólu se ale tak tak nedočkal

Autor:
Datum: 19. 5. 2014

Ve včerejším zápase Evropské ligy základní skupiny I se vydala do neapolského stánku San Paolo pražská Sparta. Té se stejně tak jako jejímu italskému soupeři v poslední době příliš nedařilo, přesto chtěla získat tři body stejně jako Marek Hamšík s Neapolí.

Sparta nezačala utkání vůbec špatně, byla to právě ona, kdo se dostal ve čtrnácté minutě do vedení, díky střele Josefa Hušbauera. Jenže Neapol obdržený gól nakopl a začala hrát mnohem lépe. Výborné utkání měl za sebou kapitán domácího celku Marek Hamšík.

Byl to právě slovenský reprezentant, kdo měl velký podíl na vyrovnávací brance. Společně s Hugaínem byly u rychle rozehrané standardní situace, během níž se Hamšík ocitl ve vápně Sparty, tam si ještě obhodil obránce a elegantně přehodil Bičíka. K jeho smůle se ale rána odrazila pouze od břevna, naštěstí pro něho ale pouze k nohám Callejóna, který míč napálil do ruky Costy, a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Higuaín.

Toto byl největší Hamšíkův moment v zápase, který ale zvládal celý velmi dobře. Slovenský kapitán nezkazil téměř žádnou přihrávku, byl jistý ve vedení i zpracování balónu, ty neztrácel ani v osobních soubojích, takže jeho výkon byl proti českému soupeři velmi přesvědčivý. Také dovedl svůj tým k výhře 3:1 a prvnímu důležitému vítězství v základní skupině.

-Michael Chvoj-
(foto: fcnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace