eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Z Neapole zní jasně: Hamšík není na prodej!

Autor:
Datum: 25. 5. 2014

Pokud jste manažerem nějakého velkého evropského celku a chtěl byste angažovat slovenského reprezentanta Marka Hamšíka, tak se nemusíte obtěžovat s jakoukoliv nabídkou. Šestadvacetiletý záložník má ve svém klubu tak pevnou a neotřesitelnou pozici, že v současné době je neprodejný.

„Proč by měl být na prodej? To jen vy novináři ho neustále dáváte na trh, Marek by za mnou musel přijít a říct mi, že chce odejít. V týmu ale nemáme žádného jiného hráče, který by byl víc neapolský než on. Stal se Neapolitáncem a pro mě v žádném případě není na prodej,“ řekl ve vysílání Radia Kiss Kiss klubový prezident Neapole Aurelio De Laurentiis a razantně tak vyvrátil spekulace, že klub je v létě ochotný naslouchat případným nabídkám, které by měly mít hodnotu 40 milionů eur.

Hamšík působí v klubu již sedmou sezónu a jeho pozice je zkrátka tak pevná, že ho Neapol nemá v úmyslu prodávat ani za takovou částku, jako je 40 milionů eur. Proč taky prodávat jednoho z největších lídrů hry Neapole a hlavně dlouhodobou stálici s kapitánem týmu v jedné osobě, když by klub v příští sezóně velice rád konečně zaútočil na mistrovský titul v Sérii A a také prorazil v evropských pohárech.

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace