eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neapol s kapitánem Hamšíkem se připravuje na domácí půdě

Autor:
Datum: 20. 5. 2014

Kapitán týmu vítěze italského poháru z loňského ročníku se s Neapolí připravuje na nadcházející sezonu na domácí půdě. Hráče přivítalo alpské městečko Dimaro, kde byli fanoušky velice mile přijati. Zde odehrají několik přípravných zápasů s předními evropskými celky.

V tomto měsíci to budou ještě menší kluby, aby se hráči rozehráli a dostali do tempa. Už v srpnu však přijdou na řadu mnohem věhlasnější jména. Nejprve je prověří hvězdná Barcelona a jedenáctého se utkají s pařížským PSG. Zejména druhé střetnutí bude pro Neapol a dva hráče Francouzů opravdu pikantní.

V týmu mistra Ligue 1 se nacházejí bývalé opory italského celku – Cavani a Lavezzi. Sám Hamšík se na tento souboj náležitě těší, oba útočníky totiž moc dobře zná. Z hráčových slov, v rozhovoru na webu jeho zaměstnavatele vyplývá velké odhodlání a ambice do nové sezóny. Uvidíme, jak se jemu a celé Neapoli bude dařit či nikoliv.

 

-Jan Hon-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace