eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kapitán Hamšík porazil slovenského parťáka

Autor:
Datum: 31. 10. 2014

Jejich první ligový duel letošní sezóny se sice nesl v kamarádském souboji, i tak šlo o důležité první body do tabulky Serie A. V souboj mezi Janovem a týmem slovenského „pankáče“ a kapitána Hamšíka šlo vážně o hodně. Řiká se, že od výsledku prvního utkání se pak odvíjí zbytek sezóny.

Neapol se v loňském roce vyšvihla na vynikající třetí místo a letos na tom jistě nechce být hůře. Naopak tým ze severu Apeninského poloostrova chce napravit podprůměrnou třináctou příčku. Obě poslední vzájemná střetnutí vyšly vítězně pro oporu slovenské reprezentace s netradičním čírem na hlavě.

V roce 2012 podlehl Janov 2:4, Hamšík tehdy vstřelil vedoucí gól na 3:2. O rok později svěřenci trenéra Beníteze porazili CFC poměrem 2:0. Dnes se už všichni fanoušci chystali, jak se rozejdou smírně, nová posila neapolských De Guzmán byl proti a v 95. minutě vystřelil hostům tři body.

 

-Jan Hon-
(zdroj: facebook.com/SSCNapoli)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace