eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Věděli jste, že Marek Hamšík má svoji vlastní písničku?

Autor:
Datum: 30. 5. 2014

Ano je to tak! Slovenský reprezentační záložník a modla neapolských fanoušků má svoji vlastní písničku. Hamšík je oblíbený nejen ve svém rodném Slovensku, ale také v Itálii, především v Neapoli, kde působí od roku 2007. Letos tak dovršil již 7 sezónu v drese tohoto celku, za který nastřílel už 73 soutěžních branek. Není tak divu, že je momentálně asi nejoblíbenějším hráčem týmu a fanoušci si na něho nedají dopustit.

Jeden italský fanda je dokonce takovým obdivovatelem, že o svém idolu Marku Hamšíkovi nazpíval song. Jeho jméno je Alberto Caccia. Ten vycházel ze songu korejského rappera PSY – Gangnam Style. Tuto písničku přezpíval do italštiny a slova upravil tak, aby hovořila o jeho slovenském idolu a pojmenoval ji Marekiaro Style. K songu přidal videa, které ukazují nejlepší okamžiky z Markovy kariéry. Toto video, které na youtube.com shlédlo již 770 000 lidí, rozhodně stojí za pozornost.

Zde se můžete sami podívat na dílo asi nejpozoruhodnějšího fandy Marka Hamšíka:

-Michael Chvoj-
(foto: sscnapoli.it)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace