eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Hamšík před bojem na Ukrajině…

Autor:
Datum: 7. 10. 2014

Slovenský kapitán se před nedávnem přirozeně zapojil do akce, jenž měla za úkol setkání fanoušků s hráči. Otevřený trénink se uskutečnil již první zářijový den v Senci, tudíž před přátelákem s Maltou. Marek Hamšík tuto akci velice kvitoval. „V Neapoli by podobná akce však možná nebyla,“ uvedl záložník jasně.

Pro reprezentační výběr to byla poslední zkouška před zítřejším ostrým soubojem na půde válkou zmítané Ukrajiny. Dle všech dostupných zpráv by tomuto duelu nemělo hrozit žádné nebezpečí. Pro oba týmy to bude pět let stará repríza zápasu, který pamatuje i Hamšík.

Slováci tehdy podlehli soupeři těsně 2:3, přičemž hráč ze sedmnáctkou na zádech vstřelil vyrovnávací branku na 2:2. Osu týmu tvořili hráči jako Vittek, Šesták nebo Ďurica, kteří ve výběru trenéra Kozáka působí dodnes.

Marekiaro povede svoje souputníky do kvalifikace, ve které mají velkou šanci na úspěch v podobě postupu na ME 2016. Při náročném úkolu se jim krom zmíněné Ukrajiny do cesty postaví Španělsko, Bělorusko, Makedonie a Lucembursko. První s druhým postupují přímo, třetí si to pak rozdá v baráži…

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: marek-hamsik.sk)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace